tag:blogger.com,1999:blog-4247054726613359701.post218833925368981861..comments2024-03-19T12:18:52.706+03:00Comments on İçimdeki ucu bilenmemiş kelimelerim: eV YoĞuRDu TuTMMaZSa ...RuYaYLahttp://www.blogger.com/profile/13228316649881597049noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4247054726613359701.post-90430458395516886572015-06-16T16:57:43.146+03:002015-06-16T16:57:43.146+03:00Zeugmacım
Daha önceden cam kavanoz ya da toprak ...Zeugmacım <br /><br />Daha önceden cam kavanoz ya da toprak kapta yapıyordum.. Şimdi Tupperware mayalama kaplarında yapıyorum yoğurdumu... Açıkçası markaya güvenim var ama dediğin gbii tek seferlik yapılabilir.. Çok da iyi olur...<br /><br />Sarıp sarmalamadan mayalanıveriyor hemen yoğurt :)<br /><br />Benim kabahatim aslında süt gibi kalması... Aklım nerdeyse artıkk... Sütü unutup iyice soğumaya yakınken bir daha kaynatmadan mayaladım... <br /><br />Haliyle tutmadı tabi ki de :(<br /><br />Eskiden senin yönteminle cam kavanozlara koyar , sarar sarmalar ve sonrasında tutmazsa sıcak suya oturturdum.. <br /><br />Bknz ; http://ruyayla.blogspot.com.tr/2012/11/ev-yapm-yogurt.html<br /><br />Uzun zamandır yapmamıştım yine de aklımda bulunsun canım :*<br /><br />Sağoll :)RuYaYLahttps://www.blogger.com/profile/13228316649881597049noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4247054726613359701.post-69222092279094114562015-06-15T17:46:24.828+03:002015-06-15T17:46:24.828+03:00Yoğurdu irili ufaklı cam kavanozlara paylaştırıp m...Yoğurdu irili ufaklı cam kavanozlara paylaştırıp mayalamanı öneriyorum. <br />1 seferlik kullanım için ideal. Artı en sağlıklısı cam.<br />Bir de; seninki de güzel bir çözümmüş ama tutmayan yoğurdu içine sıcak su koyulmuş geniş bir kabın içine oturtur ve uygun biçimde üzerini kapatırsan 1-2 saate kalmadan tutuyor canım.<br />Sevgiler..Zeugmahttps://www.blogger.com/profile/14195248297669865958noreply@blogger.com