3 Şubat 2009 Salı

DeYZeSiNiN Bi TaNeSi

Bu resimde gördüğünüz cadı benim yiğenimin kızı.. Bebekliğinden beri teyze diyemeyen bu cadı sürekli deyzeeee diyor.. Annesi yiğenimden çok kardeşim gibi olduğu için bebekliğinden deyze demeye alıştı meleğim...

Deyzee deyzee diye tepemde dolaşan bu cadı perşembe gecesi bizde kaldı..

Üzerindekiler benim kıyafetlerim... Herşeyime ortak zaten bu cadı... Kaprimi eşoftman niyetine giydi aslında giyemedi belindeki ipi iki defa beline dolamak zorunda kaldık...
Siyah olduğu için belli olmuyor, çuval gibi oldu üzerine ama meleğime herşey yakışıyor...

Saçları benim kadar oldu kestirmiyor.. Gelir gelmez saç boyu ölçtü :) "Benim ki daha uzun" diye zıpladı bir de karnımda... ( bu cadının işkence yöntemi aslında ama bazen sevindiğinde de yapıyor)


Bu resimde o geceden saat sabaha karşı 3 buçuk civarları..
( halaa cin gibi değil mi ? )


Cuma sabahı 9 da sınavım olduğunu bildiği halde koca gece bu şekilde kucağımda tv izleyen cadının yaptığı tek cadılık bu değil tabii ki :)

Uyumak yasak deyze !
Ama deyzecim sabah sınavım var uykum geldi.. Bak kaza yaparız sonra
Bananeeee beraber izlicezzzzzzzz
Tamam deyzecim bak sponge bob ne yaptı ( Allahtan bu çizgi film vardı evde yoksa ne yapardım bilmiyorum )


Bu ve bunun gibi konuşma diyalogları gece boyunca devam etti.. Ben yalvardım o beni uyutmadı... 4 gibi yatmaya ikna ettim :) Tabii benimle yatması şartıyla :)

Kahveli sütümüzü içtik, yarım saat diş fırçalama seansından sonra 04:30 gibi yatağın yolunu tuttuk.. Bu kadar da değil 04:30 da yatmamıza rağmen anaokundaki arkadaşlarını ve maceralarını anlatmaktan 05:15 gibi zor uyudu meleğim...






Bugün cadı yine başımdaydı...
Gelir gelmez
Beni yıka Deyzee


Demeye başladı.. Elimiz mahkum prensesi yıkadım... Banyodan çıktığımızda O mu beni yıkadı ben mi onu kimse anlayamadı :D Üstüm başım sırılsıklam, saçımda başımda köpükler :D Karşımda havluya sarılmış ve bana bakıp gülen bir cadı :)

Deyze anneme ne yapıyorsam sana da yapıyorum ama annemden daha az ıslattım seni
demez mi bide :D
Gel de ısırma bu cadıyı.. Çok tatlı ama dimii...

14 yorum:

Camilla dedi ki...

cidden cok sekermis canm:)

RuYaYLa dedi ki...

Camillam kalp kalbe karşıymış bende şimdi senin blogdan geliyordum :)

Tam ısırmalık deyzesinin bitanesi :)

Emre KORLU dedi ki...

ay çok tatlı ya hele burnu:)çok şeker..ama var ya onları yıkamak kadar keyiflisi yok benimde bir arda'm var teyzemin oğlu kuzenim..
onuda bazen ben yıkıyorum öyle keyifli en çok ben yıkanıyorum ama olsun:)yazın daha keyifli oluyor bu yıkanmalar küveti su ile dolduruyoruz..
içine şortlarımızla girip oyun oynuyoruz..
bizimkininde sevgisini gösterirken yaptığı süper işkence hareketleri var..ben bir şey izlerken (bizim üst katımızda oturuyorlar)daire kapısından girip hiç ummadığım bir anda üstüme atlaması gibi bir gün korkudan dilimi yutacağım:)
ay çok tatlılar ya..çocukların hepsi çok tatlı..

Sakli Bahce dedi ki...

teyzelik süper bir duygu. gerçeketn ana yarısı gibi hissediyorsun ama annelik çooooooook ayrı.

RuYaYLa dedi ki...

Gayyorcum evet yaa çok tatlı bende burnunu ısırıyorum sürekli :) Yazın yıkaması daha keyifli oluyor evet ama sudan çıkmak bilmiyor bizim cadı.. Bize geldiğinde havuza gidiyoruz havuzdan çıkarmak bir dert, eve geliyoruz banyodan çıkarmak bir dert :D suyu çok seviyor benim gibi :)Ama onunla vakit geçirmenin keyfi bambaşka.. Her ne kadar severken öldürse de :) Ardayla da eminim ki öyledir.. Haklısın canım çocukların hepsi çok tatlı :)

RuYaYLa dedi ki...

Saklı bahçe;
Ben hayatım boyunca gerçekten teyze olamayacağım çünkü benim kardeşim yok :( Ama cadım bu açığı tamamlıyor sağolsun :) Kendi kardeşim olsaydı eminim ki onun çocuklarını da en az bu kadar severdim.. Anne yarısı gibi birşeyim zaten ama annelik çok bambaşka bişeydir... Bir gün anne olduğumda anlayacağım sanırım ( annemin meşhur lafıydı anne olunca anlarsın beni.. )

blue_rose dedi ki...

deyze olmak bu kadar mı güzelmiş?Allah size bağışlasın.

RuYaYLa dedi ki...

Blue_rose;
Amin , öyle güzel ki.. Bazen severken öldürse de inanılmaz güzel :) Teyze olunca evde mutlaka oynayabileceği oyuncaklar, hikaye kitapları, çizgi filmler oluyor.. Ve onunla birlikte çılgınca gülüp, eğlenip kahkahalar atabiliyorsun.. Kimse sana neden ' çocukla çocuk oldun' diye sormuyor. Çünkü biliyorlar ki onunla oynamazsan evi altına üstüne getirecek :D Fırsattan istifade çocukluğuna dönüyorsun :)

ZIBBIDI dedi ki...

Allahım esirgesin..

RuYaYLa dedi ki...

ZIBBIDI;
Amiin :)

pRncfRn dedi ki...

Tanrı'mmmm ne tatlı birşey bu yaaa! :))

RuYaYLa dedi ki...

Prncfrncım;
Dimiii :) Dünya tatlısı bir görsen cadıyı.. Elimde büyüdü, ama halaa büyüdüğünü kabullenemiyorum :(

Boskafa dedi ki...

Çok taatlı maşallah peri kızı gibi...Saçlarına bittim kıvırcık heralde:D
Allah size nasip etsin,yüz yıl sağlıklı yaşasın inşallah:)

RuYaYLa dedi ki...

Xeno;
Aminn inş. :) Saçlarının sadece uçları kıvırcık beline kadar oldu kestirtmiyore cadım :)