24 Şubat 2009 Salı

SaMaNTHa WHo


Gözünüzü bir hastane odasında açtığınızı düşünün. Etrafınızda aileniz ve arkadaşlarınız var.Fakat ortada bir sorun var ki o da; SİZ HİÇBİRŞEY HATIRLAMIYORSUNUZ!

Ne ailenizi, ne arkadaşlarınızı, ne patronunuzu ne de erkek arkadaşınızı hatırlamıyorsunuz!
Bunlar kim, ama öncesinde asıl "siz kendiniz" kimsiniz?

Geçirdiğiniz kaza yüzünden 8 günlük komadan henüz çıktınız ve hafıza kaybına uğradınız. İşte bu 'siz' "Samantha" oluyor. Samantha Who?



Christina Applegate'in başarılı oyunculuğuyla ekran başındakileri güldüren dizi "Samantha Who?" her pazartesi ABC'de yayınlanıyordu fakat grevdeki senaristler yüzünden 11'ci bölümde kalan ve habire tekrarları yayınlanan dizinin yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenirken, 1 mart pazar günü 19:20 de 1. sezondan itibaren TNT de yayına giriyor..

Bu diziyi izlemeyi çok istiyorum.. Ama bir sorun var Kablolu Tv de TNT kanalı öğlenden sonra Nickelodeon kuşağı yayını yapıyor ve akşam saat 20:00 den sonra normal yayın akışına dönüyor.. Dizi de 19.20 de başlıyor..

Burdan O kablolu Tv nin yayın akışını ayarlayanlara sesleniyorum lütfen madur etmeyiniz vatandaşı.. Abuk subuk yerel yayınlar yerine Kablolu tv ye özel bir sinema kanalı koyunuz. Ve şu güzelim TNT ve Nickelodeon kanallarını birbirinden ayırınız.. Normal antenler bile TNT kanalını çekiyorken, bu kabloludan çektiğimiz nedir yaa ! İnternet üzerinden TNT yi Online izleme gibi bir şansımız da yok...

Olmazsa üyeliğimi iptal ettirip ya Digiturk ya da D - smart o da olmadı uyduya geçiş yapıcam! Bu kadar da olmaz ki! Ayy çok kızdım...

6 yorum:

singamaraja dedi ki...

Visiting your blog and good lick

efsa dedi ki...

öhöm öhöm hafızasını bir kez kaybetmiş bir insan olarak :) samantayı çok guzel anlıyorum :)) keşke zamanlar denk gelse de izlesem.

RuYaYLa dedi ki...

Singamaraja;
Thanks, me too

RuYaYLa dedi ki...

Efsa;
Hafızamı kaybetmedim hiç.. Ama isterdim sanırm.. Bu diziyi izlemek istiyorum ama izleyemeyeceğim :( Benim yerime de izle canım :)

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

:)) Hepsini al kurtul:))

Mimlendiniz Ruyacım:)

RuYaYLa dedi ki...

Digital Sevgi Kelebeği;
Bi defa daha düşünsem mi acaba :D
Ne dersin D- Smart mı alsam :D ahahah :D

Tamam bu akşam hemen yazıyorum mim'i :)