1 Şubat 2013 Cuma

PlaToNik SoRuNSaLı

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb4p4bhkcl1rn2twvo1_400.jpg


Karşılıksız sevgilere nedense garip bakıyorum... Yaşımın getirdiği bir şey olsa gerek !

25 yaşlarında bir kuzenim var... Kendinden 8 yaş ufak bir kıza tutulmuş durumda şu aralar..

Kendince kızın ufacık hareketlerini bile sevgiye yormaya çalışıp kızı hediyelere boğuyor... Kıza kendince yardım etmeye çalışıyor.. Kızın sorunlarını çözmek için ecel terleri döküyor...

Kız da " sen kimsin , karışma " tarzında tepkiler veriyor..

Oda " Ablaaaaaaaaaa " diye bana msj atıp beni soru yağmuruna tutuyor..

Yalnız işin garip tarafı duygularını açıkça kıza söylemekten kaçınan bu küçük beyimiz etrafındakilere " seviyorummm " " ölüyorummm " diye kan kusturuyor...

İnsan sevgisini açıkça söylemeyerek platonik takılmaya devam mı etmeli? Yoksa dobra dobra kaybetme riskini göze alıp karşısına dikilip söylemeli mi ?


Ben dobraca söylemekten yanayım aslında

Yanlış mıyım acaba ??? diye de düşünmeden edemiyorum doğrusu...

Daha öncelerde okuduğum bir yazıda  Platonik aşk , gerçek aşktır..  tarzında bir şeyler vardı.. Gerçektende platonik gerçek aşk mı ?

Kavuşulamayan sevgi mi aslolan ?

Çok soru sordum yine !!


Bilen varsa beni bir aydınlatabilir mi ?


Çıkamıyorum da işin içinden :)

4 yorum:

distopya dedi ki...

Erkeklerin platonik aşka tutulması nedense çok garip geliyor bana. Güvenimin çok fazla kırılmasından dolayı heralde, inandırıcı gelmiyor bana hiç. Ulaşamadıkları için öyle olduklarını düşünüyorum.

Ama ben de kesinlikle dobraca söylemesi gerektiğinde katılıyorum sana.

ZIBBIDI dedi ki...

Platonik aşk çok büyük olabilir bir waade dayalı değildir kimse dememiştir şöyle sewersen böyle olur böyle sewersen böyle olur die..çoğu zaman adını dahi bilmeden başlar hakkında çok az şey bilerek dewam eder sorulduğunda bir gülüş onu derbeder eder çünkü sewilecek çok özellik bilinmiiyordur..wede saftır sewgi..Karşı tarafın sewgisini kazanamazsa dahada büyür, kişi dobra olup bunun üstüne gitmezse çok ama çok çeker..

Sonuç olarak dobra olmak en mantıklısıdır..ya konuşup sewgiyi kazanacak yada o sewgiyi asla kazanamayağını anlayıp yoluna bakacak insan..

Çok konuştum be tamam sustum..:)

RuYaYLa dedi ki...

Ahududusu ;

Evet ulaşamadıklarında böyle oluyorlar sanırım :)

RuYaYLa dedi ki...

Zıbbıdı ;

Şu an çekme modunda anlatığım kişi önceki akşam o kadar çok içmiş ki ne yaptığını dahi hatırlamıyor... Bu kadarının fazla olduğunu düüşnüyorum... Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misali kendine yapıyor sadece sanki ?